De dag dat het zonlicht niet meer scheen

De dag,

De dag,

De dag dat het zonlicht niet meer scheen.

Arbeid adelt zong het zo mooi en het danste vandaag door mijn hoofd.

Vandaag was de eerste dag sinds de dag dat het zonlicht niet meer scheen, dat ik mijn loopschoenen opnieuw aantrok. De eerste dag nadat de lompheid zelve zich terug meester had gemaakt van mijn lichaam.

Zo blijkt maar weer dat alle lichaamsdelen optimaal moeten werken om te kunnen presteren/functioneren. Hoe klein ook, zo’n 5de teen zorgt verdorie voor ongemak als hij niet goed aan elkaar hangt. Maar goed, we zijn er weer aan begonnen, met nieuwe moed. En dat moest ook wel, want hoe leuk het ook is om conditie op te bouwen en de kilometertijden naar beneden te zien gaan, zo frustrerend is een blessure en de confrontatie met de conditie na enkele weken inactiviteit.

Wandellopen deel 2 dan maar sinds ik opnieuw aan het lopen ben geslagen.

Hartslagzone 1, wat heb ik jou gemist.

O zalige looproute langs de Leie, wat heb je afgezien tijdens deze tropische zomer. Of was het mijn afwezigheid en de bijhorende tranen die ervoor zorgden dat je helemaal uitgedroogd achter bent gebleven?

Huil niet langer mijn liefste parcours, want ik kom u voorzien van mijn loopzweet! Zoute druppels, vol plezier uitgeperste trainingsparels.

Voedt u zoals ook ik mij voed aan uw natuurlijke pracht.

Mijn excuses.

In tegenstelling tot wat u ongetwijfeld denkt na het lezen van de hierboven geschreven tekst, het heeft me echt wel deugd gedaan!

Ik heb onderweg ook mijn eerste #runnershighfive uitgedeeld. Alleen kan ik het jullie niet laten zien. Een foto nemen terwijl je een andere loper kruist, aankondigen dat je een high five wil geven en dan ook de high five effectief tot een goed einde brengen, … Dit vastleggen op beeld, die coördinatie, die heb ik mijzelf nog niet meester gemaakt. Maar er wordt aan gewerkt. Dat of een cameraman/vrouw om dit alles op de gevoelige plaat vast te leggen. Dat kan ook natuurlijk.

Sollicitaties mogen verstuurd worden via het contactformulier op deze site.

Als het jullie wel lukt om die Runners High Five vast te leggen, gebruik dan zeker de hashtag #runnershighfive en tag RunnersHighFive zeker in de foto, zo kan ik jullie online terugvinden!

High Five ✋🏻

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: